Humor

* "Graag pasfoto's voor mijn electrisch paspoort !"

* Een klant vraagt mij de harde schijf van z'n computer te controleren. Deze pc staat naast een grote kast. De klant vindt het programma Word niet meer terug. Ik zeg de klant dat hij het programma "kwijt" is, waarop zijn echtgenote onmiddellijk reageert: "Kijk eens onder de kast, misschien ligt het daar!"

* Klant vraagt voor nieuwe pasfoto's voor zijn rijbewijs. Hierbij geeft hij volgende uitleg: "Ik ben tegengehouden door de politie. Zij vroegen mij mijn rijbewijs te geven. De agent vroeg mij waar de pasfoto was. Waarop ik antwoordde dat deze verdwenen was omdat ik een pasfoto nodig had voor mijn ski-pas.

* (Een klant krijgt een gratis film bij het afhalen van zijn foto's) klant:”Dit filmpje kan je niet in een wegwerptoestel steken zeker?”

* ”Als wij onze negatieven inramen, zijn die toch zo donker als wij ze projecteren. Wat doen wij toch verkeerd?”

* klant: "Mijn geheugenkaart is vol, mag ik een nieuwe ..."

* klant: "Mijnheer is het mogelijk deze familiefoto vanop een trouwfeest van de jaren 70 bij te maken. Zo ja, moeten de kleren wat ingekort worden. Want het is nu geen mode meer met die maxi-rokken."

* Kleine Ward moet gefotografeerd worden. De fotograaf zegt:
"Kijk even recht in de camera. Er zal een vogeltje uitkomen."
Waarop Ward: "U mag niet vergeten op de hoeveelheid invallend licht, de belichtingstijd en de scherpstelling te letten, want anders zou de opname wel eens kunnen mislukken."